Ričard Šerman (©AFP)
Ričard Šerman (©AFP)

Šampionski dodatak Tampe: Potpisao Ričard Šerman

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.09.21. | 21:41

Nekadašnji kornerbek Sijetla i San Franciska za 2.250.000 dolara stigao na Floridu u redove Bakanirsa

Šampionski tim Tampa Bej Bakanirsa jači je za nekadašnjeg Proboulera, jednog od najboljih kornerbekova u prethodnoj deceniji, Ričarda Šermana. Veteran je bio slobodan agent posle isteka trogodišnje saradnje sa San Franciskom.

U nastavku sezone četa Brusa Erijansa biće jača u sekenderiju odbrana, što je verovatno i najslabiji deo tima osvajača Superboula. Dolaskom Toma Brejdija, nekada velike zvezde žele da dođu u Tampu i za manji novac. Šerman je u zlatnim danima zarađivao i 10.000.000 dolara po sezoni, a sada je stigao za "samo“ 2.250.000 dolara. I to mu je maksimalno koliko može da zaradi do kraja sezone. Zagrantovan novac mu je 500.000, a ostatak zavisi od učinka na terenu.

Izabrane vesti

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

Šerman je najbolje partije u karijere imao u Sijetlu sa kojim je igrao dva uzastopna Superboula 2013. i 2014. godine. Prvi je osvojio posle pobede nad Denverom, ali Sihoksi nisu odbranili trofej naredne sezone. Tom Brejdi sa Nju Inglandom je bio bolji u jednom od najboljih Superboulova u 21. veku.

Petak, 02.20: (1,30) Sinsianti (15,0) Džeksonvil (4,00)

Bio je Šerman član nekadašnjeg Legion of Boom Sijetla, čelične poslednje linije odbrane Sihoksa. Osim velikog brbljivca NFL lige, zanimljivo, koji sam sebe zastupa, nema menadžera, bili su i Brendon Brauner, Kem Čenslor i Irl Tomas.

Prethodnog leta imao je skandal, kada je snimljen kao pravi nerede u alkoholisanom stanju. Tampa ove sezone ima problema sa povredama u sekendariju odbrane, a iskustvo Šermana sigurno će dobro doći Bakanirsima, i ove sezone kandidatom za novu krunu. Tampa je iskusnog kornerbeka odmah aktivirala kao 53. igrača u timu. Ušao je umesto risivera Skotija Milera koji je stavljen na listu povređenih fudbalera.



tagovi

NFLNFL ligaRičard ŠermanTampa Bej Bakanirs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara